CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 June 2011

Tuka Angin~


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..



Sempena followers org dah mencecah lebih 100 sejak 2 hari lepas, org teringin nak tukar layout blog org ni. Korg rasa layout baru macam mana? ok tak? Kalau rajin korg komen kat bawah ye. Apepun terima kasih sangat pada sape2 yang follow blog org ni & sudi baca, like atau komen kat post2 org ni. InsyaAllah org akan teruskan menulis apa2 aje yg org rasa seronok untuk dikongsikan dengan korg semua kat blog ni :)


Sekian. Terima kasih sebab sudi membaca. Sebelum terlupa kalau rajin jawabla poll yg org saje2 buat kat kiri blog ni ye, hehe. Assalamualaikum wbt :)


4 comments:

izzah nadiah said...

wah... lawa... =)

nadzwareina said...

mekasih sai :)

Ain said...

knp akak nk tkar??? yg skrg ni pun dh ok apa...heheh...tp klu akak nk tkar, ok je...

nadzwareina said...

ain, ni akak dah tuka la ni, layout skrg ni yg baru, hehe. thanx sbab komen. nnti akak ltak nama blog ain kat listblog akak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...