CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 July 2011

Saya join Contest The Best Picture of Me :)

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..


Tadi masa org balas2 komen kat blog, org baca kat shoutbox org yg org kena tag untuk join satu contest ni, daripada cik lya. Demi tidak mensia2kn tag yg diberi oleh beliau dan melihatkan hadiah contestnya yang agak menarik, so org pun decide nak join. So org perkenalkan dulu, ni la tuan empunya blog yg sungguh rajin menganjurkan contest tersebut :

Comey kan? Sape2 yg berminat gak nak join silala ke blog beliau kat sini :)

So gambar yang org pilih yg org rasa best picture adalah gambar dibawah ini:

Actually ni la profile pic fb org. Org edit sikit bubuh watermark & frame. Kenapa org suka gambar ni? sebab gambar ni diambil waktu org bersama geng2 rapat seramai 12 org buat photoshoot kat tasik Putrajaya. Kitorg ni baru je habis belajar, so photoshoot tu diadakan sebagai tanda kenang2an bila masing2 dah bawak haluan sendiri nanti :')

Lagi satu gambar ni kalau korg perasan org bukan sorg, tapi berteman. Tu tu nampak tak 'putera katak' yang duduk sebelah org tu? Dia temankan org sorg2 termenung kat situ. Teringin la jugak nak cium katak tu, manala tau kut2 dia berubah jadi sorg jejaka yang hensem kan. Bolehla dibuat pakwe memandangkan org single lagi (tak ada org tanya pun :p). Tapi takut pulak tuan empunya katak tu marah, so org batalkan hasrat itu hehe (kredit to my bestie, Sanaz, the real owner of katak itu :D)

So kat sini org selit la satu gambar photoshoot kitorg 12 org tu, saja buat tatapan dan hiasan, hehe.

So untuk syarat terakhir dimana org perlu tag 3 org, org tag pengomen2 baru yang paling rajin komen dan blogwalking kat blog org lately ni. Mereka yang bertuah itu adalah :

1) Atiqah Wadiah

2) Afiqa Dayana

3) Faraa Eiman

Ok, dah. Pasni nanti org infom diorang bertiga. Contest ni saja2 je join. Kalau menang syukur banyak2 Alhamdulillah, memang rezeki dari Allah :)


Ok cukup sampai sini dulu. Jumpa di post akan datang ye. Assalamualaikum wbt :)


p/s : Follower dah 205. Thanx banyak2 buat mereka yang sudi folow blog org yang tak seberapa ni :)


9 comments:

Engku Sofea said...

thankyou syg for joining ! goodluck okay ! :p

tajul said...

ko ley menang sb katak 2 nmpk comel giler lam gmbr.hehe..^_^

Atiqah Wadiah said...

gud lux syg..nk join tp malu *-*

nadzwareina said...

sofea : thanx banyak ye :)

tajul : hehe pinjam org punye je katak tu. aminnn :)

atiqah : mekasih atiqah.. malu ye? tapi gmbar kecik kat ats tu pun dh comey tau :D

tajul said...

haha..aminn.aku vote dr jauh ja.go katak.=P

Hans said...

good luck weih
insyaallah ada rezeki menang nih

Racun Serangga Terbaru - Hansect

nadzwareina said...

thanx banyak hans :)

Faraa Eiman's said...

thanks dear !
insyaALLAH , t fara buad ;D

anyway , GL (:

Maya Lisa said...

comel sayan ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...