CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 July 2011

Contest : Saya dan Kaca Mata :D

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..


Tadi masa org nk post entry latest pasal org senyum sorg2 kat page Sahabat Blogger kat FB, tiba2 org tertengok satu post dari blogger yang ada buat contest. Contest pasal gambar pakai kaca mata. Nilah dia banner tuan empunya blog tu. Kalau ada yang berminat nak join gak bolehla klik kat sini :)



Selalunya org tak penah amik port pasal contest2 blog ni sebab tak berapa nak berminat, tapi tetiba baru org teringat yg org ada je gambar pakai spek hitam masa buat sesi photoshoot ngan housemate kat Putrajaya dulu. Banyak pulak tu. Alang2 dah terbaca join jela contest ni. Tak susah pun. So dah belek2 gambar2 waktu photoshoot tu, org pun pilih gambar yang ni :D

Dalam gambar ni org kat depan yang pakai tudung hitam tu. Belakang org yang tudung merah tu klasmate org, org panggil Kak Jeeb. Dah tunang Kak Jeeb ni. Waktu ni kitorg tengah seronok berphotoshoot kat Putrajaya. Yela kitorg ni dah final year, so teringin nak buat photoshoot ramai2 satu geng untuk dibuat kenangan sebelum semua terpisah dengan haluan masing2 :') (Sedih la pulak)

Oklah kat sini org nak tag 3 org member yang org rasa2 boleh kut nak join sekali. Diorang ialah :

1) Syu

2) Sai

3) Ain

Oklah nanti org inform 3 org kat atas ni. Saja2 je merajinkan diri join contest ni. Tak menang pun tak apa. Tapi kalau menang memang rezeki la :)


Jumpa di post akan datang. Rajin la pulak diri ini update 2 kali hari ni hehe. Assalamualaikum wbt :)


12 comments:

lyaidma said...

thank's join . gud luck ya . (=

sYuHaDah said...

haha wawa sesungguhnya ak xde gmbr berkaca mata even 1 pn :P

nadzwareina said...

haha serius ke syu? aku tengok kat gmbar baem bnyk je... kalau xpakai pun xpe janji ade dlm gmbar.. aku ada gmbar aku, ko, kak jeeb ngn hana pakai spek itam. ko nk? :D

sYuHaDah said...

owh xpkai pn xpe ek...ak mmg xkn pkai spec sbb xsesuai utk muka ak yg kecik..ak just ltk ats pale je...tp bruk gler ar wawa pnya comei ak pnya kang org kta muka cmneh pn ada hati nk join hahaha tgk ar klu rjin ak wt..tq wawa

nadzwareina said...

oh patutla aku belek satu2 gmbar photoshoot tu sume ko letak kat ats kepala je... baru aku tau nape.. ala syu xpe xkisah pun.. aku penuhi syarat mengtag je.. kalau mls nk join xpe je hehe :D

Chempaka Sari said...

wah cantiknya spek mata. jom join jugak.. hehehe


follow ur blog.. XOXO, Chempaka Sari.

izzah nadiah said...

tak inform pun... :(

nadzwareina said...

chempaka sari : okey :)
sai : sai, org dh infom kat shoutbox sai.. cuba tengok betul2...

Taufan Bin Ribut said...

hadiah oakley frogskin blended nak gak join ni.hahaha..


Entri terkini : entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Ebtri sebelum : Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

Watch my video song!!

azly&iejah said...

nice...pnjam spek mate 2 bleh??hehehe

ASaDa RyutaRo said...

kemain besar cermin mata.. haha..

gud luck! kalau dapat adiah, kita kongsi ea.. :P

nadzwareina said...

asada : haha spek pinjam je tu..tu pasal la besar.. muka dhla bulat mmg tak sesuai lgsg pkai spek gitu kan..:D

insyaAllah boleh, kalau menang la ye. nnt org post ke mesir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...