CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 July 2011

My New Favourite Blog :)

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..


Ok, dalam entry kali ni org cuma nak share tentang satu blog yang org baru follow dalam 2 hari lepas. Blog ni serius sangat menarik. Baru 3 minggu berblogging, tuan empunya blog dah berjaya kumpulkan follower dalam 600 lebih (sekadar post ni ditulis). Kalah org yang berblogging selama setahun. Hebat tak?


Kalau Blog Serius dan The Other Khairul femes sebab nilai sarcasticnya yg tinggi, blog Fatin Liyana & Hanis Zalikha sebab kesempoian & kecunan (ada ke word ni?) penulisnya, blog Kari Ngeri sebab gambar2 extremenya, dan blog Kereta Mayat dan Hami Asraff sebab artikel2 yang berbaur renungan (sekadar menyebut beberapa blog yg org selalu kunjungi),blog yg org nak cerita ni femes sebab entrynya yang banyak berkisar pasal haiwan peliharaan atau pet. Sangat sesuai untuk animal2 lover di luar sana yang majoritinya didominasi oleh kaum hawa macam org :D


*Header blog beliau. Terkejut org bukak2 je terpacul muka tuan empunya blog hehe*


Menurut info kat blog ni, penulisnya bernama Hidayat dan beliau student Animal Science. So entry2 beliau memang banyak info2 pasal haiwan yang beliau belajar which is very interesting. Ada pasal kucing, kambing, arnab, lembu, ayam dan beliau juga share tentang pet beliau iaitu Guinea Pig. Satu lagi yang menarik kat blog ni, ianya sangat comel sebab dihiasi animated gif tuan empunya blog, macam kat bawah ni (tapi yang bawah ni tak bergerak, kat blog beliau ada bergerak2)


*Menarik kan? Serius kreatif. Tak pernah pun terpikir nak buat macamni kat setiap entry*


So ape lagi, pergila serbu blog beliau beramai2 kat link ni. Tak rugi tau sebab banyak info baru, walaupun entry beliau tak banyak sebab baru berblogging dalam 3 minggu kan, tapi semuanya seronok dibaca.

Sekian untuk kali ini. Terima kasih ye sebab sudi baca. Assalamualaikum :)


p/s : Oh org tak dibayar untuk mempromote blog ni. Cuma rasa terpanggil untuk berkongsi dengan blogger2 di luar sana hehe :)


6 comments:

Atiqah Wadiah said...

suka jugak baca belog hidayat tuh..sgt kreatif :)

Hidayat MY said...

wakakakakaka..wahhh..terharuuu..hahaha..thanks taw, nak nangis pon ada..haha!

pRiNCe said...

blog prince x de ??hukhuk...:(

[ 18 SX ] Pembedahan Payudara @ Buah Dada @ Tetek ( 15 Gambar )
[ Politik ] Fan Page Datuk Seri Anwar Kena Hack
10 Filem( Movies ) Paling Laris Di Dunia

Hans said...

yups
blog dayat tu menarik :-)

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

nadzwareina said...

atiqah & hans : kan2? menarik sbab xde sape blogger yg buat blog pasal haiwan mcmni.. unik sgt :)

hidayat : haha jgn nangis.. skadar tlong promote blog yg org rasa berkualiti & best utk dibaca :)

prince : kalau ada entry mnarik org leh tlg share hehe :)

Mr.PinGu said...

blog dia cute sgt secute empunya blog hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...