CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 July 2009

Tahniah~

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt...

Disini org ingin mengucapkan tahniah kepada siti, shahnaz dan hana kerana terpilih antara 5 org yg mewakili part5 dalam pertandingan public speaking antara batch fakulti farmasi yg akan diadakan pada rabu petang tak lama lagi. Kelas rep kitorg, mad sapri yg adakan undian ni. (kena undi, xrasa ada yg volunteer nk join) Cara pilih dia? guna buku pharmacology je. Buka buku randomly, tengok num page die, then check num kat attendance list. Org tu le kena. Jimat masa. Kalo x macam mane nak pilih 5 org dari 103 kalo pakai undi biasa kan? Kepada siti, shahnaz n hana, gudluck~ nanti time korg public speaking, sure kitorg datang sokong.. =)



Ha, tadi mar bagitau, kampus induk uitm shah alam dah kena tutup seminggu sebab kes H1N1. Kiranya, banyak jugalah uitm kat malaysia ni dah kena tutup. Pastu dengar cite, kampus puncak alam ni pun kena tutup seminggu, start minggu depan. Rasa2 berita ni dah sahih. Kalo macam tu, org akan extend cuti kat rumah smpai seminggu la nampak gayanya..

Sekian. Time kasih kerana membaca. Assalamualaikum.. =)

27 comments:

Anonymous said...

comey nye bdk y tgh2 tuh.....tgn sape y cbot undi ak?? mmg nk kne potong...unlucky btol...

p/s : nk emphasize neh cre mngundi xadil huuuuuuuu sdey2....

izzatizaki said...

wawa,
cuti ni consider as our mid sem break.sbb nk standardized kan semua uitm..rasanya x semua kampus ade kes h1n1

nadzwareina said...

ok, thnx a lot zati for the info~
*bersiap2 nak kemas beg*

Anonymous said...

huhuhuh...ketidakadilan sgguh...huhuh..npe ar ak bertuah sgt kt klas td..sllnyer xde ar bertuah cm gini..huuuu=(

nadzwareina said...

shanaz: comel? bukan macho ke? haha..
ey, adil ape cara undi tadi..

hana : ish, patutnye bangga sebab menjadi insan2 terpilih. thniah2..

p/s: please dont be jeles with me sebab xkena.. hehe. slamat bercuti sume~

Anonymous said...

huhuhuhu..tidakkkkkkkkkkkkkkkkkk..=(

mardhiyah said...

wawa, anda terlupe hanum disitu hehe. hanum pun kena gak ;p

syu said...

hehe sedey btul ak mengenang nsb 3 rakan ku yg tiba2 menjadi gadis bertuah....apa pn ak smgt nk g tgk public speaking for the first time kali ni...hehe

nadzwareina said...

mar : haahla mar, lupe ade kak anum, huhu..
kak anum, minta maaf sebab lupa nk mention ur name n put ur pic skali..next time xbuat lagi ye...
em, anonymous kat atas mar tu kak anum ye?

syu : rase mcm nk bwk banner je skong 3org tu, hahaha

AMiRU said...

yeah...kalo aku trkene pn still trlps sbb committee...hehehehe...
ohye, memandangkn nxt week cti, public speaking akan ditunda ke 5 Ogos 2009..
Harap maklum..

Gudluck kpd yg trpilih ;)

siti.. said...

warghhh!!!!!!sape nk ganti sye???

ayu baik said...

ahhahaha...smua tensi..sabaq sahabat2ku...
jgn riso..sokongan sepenuhnye di belakang tabir.. blatih ramai2 kt angsana ek nnti..:D

affan said...

gdluck siti~! hehehehe


- affan.. [ saje malas nk sign in ]

nadzwareina said...

amir : can i be considered as committee too? blehla ye amir? =p

siti : xnak tlong ganti. tapi smangat nk tolong tgok praktis. Bleh? hahaha

ayu : jom kita sokong diorang praktis kat kolej nnt, hehe..

Anonymous said...

saye search name saye last2 terjumper benda nih...huuhuu...da la last aku yang kasi public speaking..haha

nadzwareina said...

em, anon di ats ni sape ye? sory xdpt figure out pulak..huhu

irda said...

x class rep paling jahat haha

nadzwareina said...

hmm.. x class rep yg bg public speaking..

mad sapri tumiran kah anda?

IRDA said...
This comment has been removed by the author.
nadzwareina said...

haha aku dh agak dh ko.. wak, bagi la aku tngok blog ko.. xaci la ko bc blog aku..

IRDA said...

mane leh,haha...blog aku totaly private,pengkritik tegar system...haha

nadzwareina said...

alah wak.. bolehla.. bolehla.. invitela aku.. haha

IRDA said...

haha...xleh la,bnyk sgt past medical history aku..kakaka ...

nadzwareina said...

medical history? apekah?
ke history of present illness? haha
ok2 xpe aku xpaksa..
kalo sng rajin2 la komen blog aku yg xbape nk best ni ye :)

IRDA said...

haha ..insyaallah,wat la citer best2 kalau nak orang wat best,contoh terbaik skrang,FAKULTI FARMASI UITM ADAKAH FAKULTI FARMASI ? wat cerita dari sudut ko,so t ramai la yang reply..hahaha

nadzwareina said...

alamak, citer gitu aku xbape reti nk tulis la wak.. takut tersalah tulis kang kontroversi pulak..
ha, aku tau ko nye blog cmtu. tu ko buat private. kan2? :p

IRDA said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...