CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 July 2009

Meeting..oh meeting...


Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum wbt...

Di petang yang hening ini, disebabkan ketidakbolehtiduran (ada ke word ni?) utk hari yang entah keberapa dan kejelesan melihat housemate yg sedap tido akibat keletihan kerana berpuasa, hati tergerak untuk mengupdate blog ini walaupun baru je create blog ni smlm.. (konon malas update ye, hehe)

Tapi, apa nk crita ye? em... crita pasal life harini la. name blog pun my life, my story, my world kan? =p (chup. ni nama blog dulu sbelum ditukar)

Pagi tadi, lpas klas Pharm Biotech n Bioengine, tibe2 Kak Mun merangkap my lady bos bgtau org yg my big bos aka Mr Presiden SOPHYS (SOPHYS = Society of Pharmacy Students) nk jumpa. Tbe2 org teringat, oh, org stil ada komitmen as setiausaha persatuan.. cmne leh lupa ni, huhu.. dan setelah meeting yg singkat diadakan di tmpat yg xberapa nk proper, akhirnya bermulalah kmbali kerja2 org yg dulu, iaitu : buat agenda meeting, mesej sume ahli persatuan bgtau ada meeting, catat kehadiran meeting, catat isi2 meeting, dan akhirnya siapkan minit mesyuarat untuk diberikan kepada sume ahli persatuan..

Dan esok, jam 12.30pm, Kak Mun & Mr Shahariz (my big bos) perlu join meeting ngan Dekan, MPP, dan wakil daripada setiap batch. Nasib baik setiausaha tak perlu join, nama org xde dalam memo (yes~ sori bos2 org, org mmg xsuka gi meeting), tapi jam 3pm stil ada meeting SOPHYS kali pertama utk sem ni n org stil perlu buat kerja2 yg disebutkan seperti diatas... Terfikir pun dah penat, tapi penat lagi 2 org bos org tu kan... xpe2.. Wani.. selamat bertugas kembali dan sila kuatkan semangat anda~
Kak Mun ada cadangkan AGM dipercepatkan thun ni, maybe akhir ogos atau awal september... Kalau mcmtu, that's mean org xlama la lagi jadi setiausaha. Em, ada rasa seronok dan sedih gak bila fikirkan balik. Tapi tak sabar nk serahkan folder2 surat kepada insan bertuah yang bakal menggantikan tmpat org.. Siapakan insan bertuah dari part3 tu? kita tunggu dan lihat nanti, hehe..

Oklah, asal update je nk panjang2, nmpak sangat tgh bosan n xtau nak buat apa. Padahal agenda meeting xtaip pun lagi, nanti nak print, fotostet lagi, ish, kena buat cepat ni. So, org mengundur diri dulu n sila nantikan update org yg akan datang~

wassalam...:-)

5 comments:

johanna said...

sy lah housemate yg sedap tido tuh..huuuuu

~BeInIsNeIn~ said...

gutt2~ keep on gutt work~ =P

nadzwareina said...

jo :
xaci, nak tdo gak.. mntk ubat btuk jo skit bleh? =p

affan:
tq~ i will..tp 4 the last 2months je la lg, hehe

johanna said...

ubat batok dah habis..uhuk3

nadzwareina said...

dah habis tp ade lg batuknye..
mcmnane tu jo? ha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...