CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 December 2010

Terbaca Post Lalu Ditag Part II


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..


Kali ini org telah ditag oleh junior org yg comel lote, Anis Izyan lepas terbaca blog beliau malam tadi. Disebabkan kebosanan tanpa sebarang kerja di kampung ni, maka org dengan rela hatinya ingin membuat tag Anis walaupun hakikatnya org leh je buat2 tak tau lepas baca, kan? hehe. Okeh so here it goes :


1. pernahkan anda rasa anda hot

Em, honestly, tak. Sebab org bukan a type of girl yg boleh buat lelaki menoleh dua kali bila dorg tertengok, macam certain2 kawan org tu. How come a simple and plain girl can be hot, ye tak? Kalau hot sebab marah tu selalu la gak, tapi selalu pendam je la. So I'm actually cool right? hehe.

2. upload wallpaper yang anda gunakan sekarang

Org suke tuka2 wallpaper kalau bosan. And lately ni la wallpaper laptop org skrg. Kalo wallpaper henfon plak simple je, pakai wallpaper henfon tu jugak, haha.
 

3. cerita pasal wallpaper tersebut

Wallpaper ni actually gambar yg diemail oleh sorg kawan sempena hadiah birthday yg ke 22. Hadiah 1st yg org dapat masa birthday org haritu. Em, kenapa banyak bunga oren ek? Sebab kaler feveret kawan org tu la kut, hehe.

4. bila kali terakhir anda makan pizza

Lame dah sebelum cuti sem lagi, makan ngan geng2 sekereta iaitu sanaz, ayu, syu ngan jo kat pizzahut setia alam. Makan pizza yang ada banyak type cheese tu, ada berapa ye cheese die? 7 kut. Tak ingat pulak.

5. lagu terbaru anda dengar ?

Lagu Andai Itu TakdirMu oleh Syah Basree, lagu 1st kat playlist blog org ni. Minat sebab terdengar kat drama Asmara, padahal layan Asmara tu 2 episod je, hehe. Lagu ni sedap dilayan sorg2.

6. apa yang anda buat selain dari menyelesaikan tag ini

Em, dah habis buat kerja rumah, so bukak facebook je, huhu.

7. selain nama sendiri,anda dipanggil nama apa

Kalau nama yg takde sangkut paut ngan Raden Azwani tu, Wawa la kut. Tu pun sebab kawan2 yg stat panggil, bukan org yg suruh. Kalau nama lagi pelik, Wanuk. Ni sebab ade sorg pakcik org tu suke nyakat kalau org jumpe die. Tak tau la ape reason beliau panggil nama tu.

8. tag 5 orang teman

Hm, ni nak ikut style anis la. Sape2 yang terbaca, anda telah ditag ye, hehe. So sape2 ada blog sila la buat ye. Then baru org leh tau sape yg baca blog org ni kan? hehe.


Sekian, terima kasih kerana sudi membaca. Assalamualaikum wbt :)

1 comments:

~BeInIsNeIn~ said...

MP250... whoaaaaaaa~!!! mine MP240...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...