CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 December 2010

Syukur PadaMu Ya Allah..


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt...


Malam tadi, baru je plan nak tido, tiba2 org dapat satu email :

'UITM EXAMINATION RESULT FOR SEMESTER 20104'

Terbeliak jap mata org. Ah sudah. Time aku nk tido ni la ko nak hantar result exam kan. Hilang terus rasa nak tido. Diorg dah email result? baru ingat nak check minggu depan. Biasela kalau website UiTM time nk check result kalo x jam x sah. Dengan rasa berdebar2 org pun bukakla email tu..



Greetings RADEN AZWANI BTE R.M. PUJASETI,


This email has been sent to you regarding your
UITM EXAMINATION RESULT FOR SEMESTER 20104.

Please do not reply to this message via e-mail. This address is automated, unattended, and cannot help with questions or requests.
Contact your Faculty or Campus for any inquiry.

To display your result online, please click here

Print Result Online

Please note that for security reasons the above URL is only valid for 7 days since this email was sent.
Thank you.
10/12/2010 1:21 AM



Kat bawah tu terus die letak result. Fuh, cuak. Org macam rasa ada fail sebab tak yakin langsung time jawab satu paper ni, paper pharmacokinetic. Paper tu la satu2nya yang buat org resah gelisah time exam dan juga lepas exam. Sebab time exam tu tiba2 blank terus. Macam blur jap tak tau nak buat ape. Org x penah lagi blank time jawab exam, dan selalunya pas exam org akan kemas terus note pastu enjoy rehatkan fikiran. Tapi paper pharmacokinetic ni duk buat org risau dan teringat2. Siap kire2 lagi markah soalan yg dibuat tadi bagi make sure boleh lulus. Huhu.

Perlahan2 org scroll ke bawah, dengan mata terpejam sebelah. Macam ape je kan. Haha. Scroll punye scroll maka :


Ya Allah, syukur Alhamdulillah! Sume LU! Paper pharmacokinetic tak fail! Syukur2. Terus org save result then bukak fb. Kat home fb sume rakan2 sekelas duk mengucap syukur sebab takde fail. Ada gak yg tak puas hati result kena block sebab tak isi borg SuFo jadah tu. Haha. Dah selesai berbalas komen kat fb dan mengucapkan tahniah kat rakan2, maka org pun tido dengan senang hati. Syukur Alhamdulillah, rekod untuk tidak repeat paper sepanjang 7 sem masih belum dipecahkan. Huhu.

Sekian post kali ini. Buat rakan2 yg lulus sume, tahniah diucapkan. Buat yg dapat DL, dua kali ganda tahniah diucapkan. Walaupun tak dapat DL kali ni, tapi lulus semua memang dah cukup melegakan hati org. Okeh, sem depan yg merupakan sem final org kena berusaha keras lagi untuk mantain CGPA supaya still atas 3.00. Nak capai atas 3.5 memang dah tak mampu. Takpelah. 

Target org lepas ni : Grad dengan Ijazah Sarjana Muda Farmasi Kepujian Kelas Kedua Atas supaya senang nak apply untuk sambung Master *just in case org tibe2 rase nak tuka angin lepas bosan keje dengan kerajaan* Mudah2an hasrat org ni dimakbulkan Allah. Aminnn :)

Satu sem je lagi Wani! Fighting!


Sekian post kali ini. Terima kasih sebab sudi membaca. Assalamualaikum wbt.



5 comments:

karl said...

salam..tahniah wawa :)

wawa said...

wsalam... mekasih ye senpai.. :)

Anis izyan Abd Rahman said...

tahniaaaahh kak wawa~~~
anis tak leyh tgk ag~
sob3x

wawa said...

mekasihhhh anis :)
xleh tengok? sebab kes suFo tu ek?
sabar2 ye.. sehari je menunggu..
harap anis dpt result yg best esp paper pharmacog :D

dya adriza said...

wah! tahniah dear~ cpt betul result uitm kuar hehe~

off topic: sorry lama x singgah sini~ maaf tau ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...