CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 August 2009

Assignments...


Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum wbt...

Hari ini hari Jumaat. Selalunya waktu mcm ni org kat kelas blaja cardiovascular system. Tapi hari ni kelas kensel. Siti, aida ngan yuh pegi shah alam. Meronggeng bak kata dorg. Jo ngan tikah pun gi shah alam ptg ni, ada tournament netball. Dorg awal2 pagi dh pegi practice, lalu skrg ni masing2 tertido kepenatan. Org janji nk kuar ngan shanaz, tp pkul 3 pm nanti. Lambat lagi. Lalu org stranded keseorangan di bilik. Berfikir apa la nak buat ni? Hm...

Lalu org trus terpikir nk mghabiskan assignment yg mula melambak. Di sini org listkan assignment2 tu, biar xde kwn2 org yg tertinggal, hehe..

1) Financial Management - Time Value of Money - submit pada Rabu 12 Ogos 09 (susah gila soalan.. 2 je pun)
2) Respiratory & Renal System & Pharmacotherapeutic - Bronchitis, Pneumonia, Expectorant, Antitussive & Mucolytic agent - submit pada Jumaat 14 Ogos 09
3) Pharmaceutical Biotech & Bioengineerg - Presentation & report utk topik Jermasia Goat - 2 weeks from now (utk ahli grup yg brkenaan shaja)
4) Intro to Veterinary Pharmacy - Produce 70-80-pages book about The Biology of Tiger - submit pada bulan Oktober

Hmmm, nmpak mcm skit. Tapi napa org rasa serabut sgt? 'Ko ni kan org busy, tetiap mggu meeting.. Mana tak serabutnya,' kata kawan org. Sabar je la wani. Kalo dah nama student, study je la kejenya. Xstudy, buat assignments. Tu je la. Nk buat apa lagi kan? So sila kuatkan semangat anda & jgn tensen2... ok?

Sekian. wassalam...

4 comments:

yuh said...

meronggeng shopim kt bukit raja je~hehe

nadzwareina said...

tu la.. same tmpat ngan kitorg pegi, cuma korg awal skit je... rasa2 time balik tu msti kete kita brtmbung tp xprasan, hehe...

~BeInIsNeIn~ said...

haha.. essemen banyak pn nk meringgieng jugak ke? :P

nadzwareina said...

kenala affan.. bagi release tensen.. baru la bersemangat nk buat assignment.. (amenda la alasan ni..) =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...