CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 January 2011

Sai Bagi Award~ :D


Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum...



Sebenarnya dah lama perasan sai bagi award ni tapi asyik lupe je nak letak kat blog. Mintak maaf banyak2 ye sai~ Ha ni arahan seperti yg tertera kat blog sai :

1) copy n paste the badge to you blog.
2)Pick 15 of your friends that you think they blog are amazing.
3) Go to you friends blog to tell them about the award.
4) State 7 things bout yourself.


1 : dah buat, hehe

2: 15 yg bertuah mempunyai blog yg amazing tu, seperti kat bawah ni :

Dya Adriza, Amir, Syu, Zati, Mar, Anis Izyan, Dayah, Paah, Naoh, Syae, Soleh, Taa, Syafiq, Adam, Nabilah

3 : Okeh2 nanti saya bagitau tapi kalo sape2 yg terbaca & ada nama dalam list kat atas sila buat ye :)

4 : 7 fakta? ok saya amik fakta yg tak ramai org tau la ye :


- Saya tidur malam wajib pakai selimut, kena cover dada sampai bawah. Kalau tak pakai pagi nanti bila saya bangun saya batuk2 & lelah sikit *kes ada asthma masa kecik2*-

- Bila tengok cermin kat mane2, benda first yg saya tengok kat muka saya ialah dark circle bawah mata. Kemudian betulkan rambut atau tudung. Ni kira habit la ni -

- Saya hanya boleh fokus kat satu benda pada satu masa. Selalunya kalau saya blur maksudnye tadi saya tengah fokus fikir pasal satu benda so saya tak pay attention. Salah satu sebab kenapa tak pernah nak bercinta time belajar -

- Saya tak boleh drive. Sebab trauma dengan accident dulu then lame dah tak bawak kereta. Tapi akan belajar balik sebab tahun ni stat kerja. Kawan2 maaf ye sebab saya tak penah bawak anda naik kereta walaupun ada lesen :( -

- Saya senang sangat nak dikejutkan dari tidur. Time kat asrama dulu kawan2 panggil nama je saya dah terbangun. Sekarang ni kalau kawan2 sentuh je pun saya akan terbangun. Taktaula nape camni -_-*

- Saya beri sepenuh penghayatan dalam movie yg saya tengok atau novel yg saya baca. Especially kalau yg sedih tu memang wajib la saya akan menangis di tengah2 atau ending cerita. Kawan2 dah faham sangat~ -

- Saya tak boleh tahan ngantuk. Selalunya kalau ngantuk je saya akan tidur jugak kat mana2, dalam kelas, kereta, wayang, even kat tempat2 yg xberapa nak proper. Kalau terpaksa tahan ngantuk gak, saya automatik jadi org lain, sangat2 blur huhu -


Okeh dah cukup tujuh. Thanx again ye sai bagi award ni. Sekian post kali ni. Jumpe lain kali la ye. Assalamualaikum wbt :)


4 comments:

$ha said...

salam...

accdnt? bile?/truk ngat ker?/
nwy, ko mtk mane posting??hehe

nadzwareina said...

wslam..

er, xdela teruk, tp cukupla buat aku trauma, huuuu.. aku mintak sngor, lagi 2 negeri xsure la syae, tp abah aku suruh amik sbh srwak..

Allah syae, aku lupe list name ko utk award ni, pas aku edit ltak name ko, ko buat eh :)

nadzwareina said...

Eh syae... sory2 ade name ko aku tulis kat ats tu xprasan plak.. sory bnyk2 eh hehe :D

$ha said...

wooo...insyaAllah kalo ak rjin ak wut..cz lately xde bende yg nk d coretkn,2 yg mnjg ak xupdate blog..hohoo..

sbh srwk??wahh jauh2 ayh ko soh mtk..
kalo mtk 2, ak brani jamin, ko dpt tmpt kt sne..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...