CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 November 2010

Terima Kasih :)


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..


Selama setahun org buat blog ni, org sangkakan blog org yang penuh rapikan dan luahan isi hati ni tak dibaca oleh sesiapa, melainkan kawan2 terdekat atau follower2 je.. Tapi baru2 ni org dapat msg inbox kat fb, yang tertulis seperti di bawah :


Then, baru org tau ada klasmate yg follow dan suka baca blog org ni rupenye.. buat insan kat atas ni, terima kasih sebab cakap blog org best.. Terima kasih jugak sebab anta msg ni kat fb, buat org rasa dihargai sangat2. 

Dan juga terima kasih sangat2 kepada insan2 yang like post2 org, antaranya seperti kat bawah ni :

Dan juga pengomen2 blog org, antaranya syu, amir, zati, syae, deeb, dayah, soleh, wak, anis izyan, shafiq, myralove, affan, bazz, dya adriza, faris, iji, diriku, mimiekucayang, naoh, afiq, dan juga semua pengomen anonymous yg tak dapat dikenalpasti, follower, silent reader dan pengomen2 kat shoutbox. Time kasih sbab sudi jenguk blog org & mintak maaf sbab jarang blogwalking kat blog2 korg. Kalo free nanti org sure jenguk blog korg pulak insyaAllah.. * sory tak link ke blog korg sebab banyak sangat :D*

Actually ni post yg ke 100.. tu yg saje buat post ucapan terima kasih, hehe. Org mungkin xboleh tulis blog sehebat zack zukhairi, hanis zalikha atau fatin liyana *sape rajin baca blog sure kenal nama diorang nih*, tapi InsyaAllah pada masa hadapan org try tulis something yang lebih berfaedah dan berguna untuk tatapan semua ye :)

Sekian, Assalamualaikum wbt~

4 comments:

dya adriza said...

Tahniah dear ^^ semoga terus bersemangat untuk berblogging~ majulah blog untuk negara. Yea!

nadzwareina said...

dya, terima kasih :) baru berjinak2 lagi ni, tak macam dya dah jadi editor & moderator.. hebat2 :D

~BeInIsNeIn~ said...

dah 100??? cepatnye

dya adriza said...

nadzwa pun boleh jadi editor kat 100penulis :) moderator pun dialu2 alukan di paksi.net. mari lah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...