CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 October 2010

Exam Datang Lagi~


Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..

Ya~ Final exam menjelma kembali pada akhir sem seperti tahun2 yg sudah. Final exam kali ini merupakan final exam yang ke7 yg org duduk sejak bergelar pelajar universiti (yg ke10 kalau include pre degree) Disini org saje nak share jadual exam org. Buat insan2 yg baik hati diluar sana, silalah doakan kejayaan org dalam exam kali ni. Org belum pernah ade rekod fail paper, harap2 exam kali ni rekod tu tak pecah la, huhu. Jika ada yg nk buat solat hajat utk org diluar sana, adalah lebih dialu2kan (haha ada ke?)


27 Okt - PHR 550
Applied Therapeutic in Cardiovascular & Pulmonary Disorder
9 am - 12 pm

31 Okt - PHR 553
Pharmaceutical Material & Product Characterization
2.15 pm - 5.15 pm

2 Nov - PHR 551
Applied Therapeutic in Infectious Disease & Neoplastic Disorder
9 am - 12 pm

7 Nov - IBM 530
Introduction of International Business
*Budak farmasi pun kena amik business (-_-)*
2.15 pm - 5.15 pm

10 Nov - PHR 552
Clinical Pharmacokinetic
*Paper killer ni. Senior kitorg half class fail*
9 am - 11 am

Sekian saje coretan kali ni. Smoga bertemu lagi [maybe pas abis exam]. Buat kawan2 org yg juga akan menghadapi final exam, gud luck ye sume :)

Assalamualaikum wbt..


8 comments:

AMiRU said...

gudluck awa..
chaiyok2!!

nadzwareina said...

thanx amir. ko pun same.
chaiyok2 :D

$ha said...

wa..i m so epy 2 c ur xm time tble evn though ko 5 pprs sdg ak 4 pprs..

sbb jrk satu2 ppr bley d kate kn okeyh la bley nk idop..
ak nye..mcm xckup nafas..
cme yg bley brbhgia sket..
clincal kinetic..last ppr mcm ko..
der la dlm jrk 5 ari..
kalo x, mmg haru la idop ak n rkn2 ku yg laen d ukm 2..heheh

nadzwareina said...

syae : *ko kan ni? aku harap btul, hehe* oh, ko 4 paper je? best2.. xpe, jarak dekat2 cepat skit abihnye.. kalo gap lame sgt bukannye study pun, lepak je cam aku nnt, hehe.. ok, gudluck utk final exam ko.. do ur best esp part clinical kinetic tu~ hehe

syu said...

wahh wawa bukn men lg mimpi ko kdg2 xsmua kita impikn akn jd but when u found some1 even a special b'day wish frm tht person will make u damn happy...xyah ssh bwk kuar pn xpe kot....heee insha allh u will meet the one for u soon =)

syu said...

erk sori post kat entry lain sbb mls nk g blk kt entry tu hee

nadzwareina said...

ngahaha syu.. apekah? xde kaitan ngn post exam aku nih, hehe.. oh, mimpi mmg mcm tu..nak indah2 belake.. that's why org kate the best reason to have dream is that in dream, we dont need reasons.. kan2?

haha xnkla skrg syu.. bikin nserabut otak je final year ni.. time keje nnt la kut.. haha

syu said...

hahaha x serabut pown otak..pe slhnya klu dh jmpa yg sesuai...yg pntg dh jmpa yg sesuai bukn bila jmpa kui3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...