CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 September 2009

Berbuka Puasa Beramai2 di Kl...

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt...

Semalam, org join berbuka puasa beramai2 kat kedai makan kat kl berhampiran um ngan batchmate spm 05 mrsm terendak. 30+ org gak yg join, ramai tu.. sebab org xpnh join reunion or buka puasa ramai2 tahun2 before ni (last time 2006), so bila tgok muka mmber2 skrg ni bnyk je yg dh lain. So far, majlis berbuka puasa berjalan dengan lancar dan meriah, cuma part ending ada berlaku sumting yg xbest. Tapi xpe, abaikan je yg tu. Kat sini org letak gmbar2. Nasib baik Muja bwk dia punye nikon D60. So, lets the pictures tell the story...

On the way ke kedai makan, lepas habis solat maghrib dulu kat surau.. kitorg grup yg paling last smpai, huhu.. Tapi xpe, dapat bnyk food lebih..hehe

Geng2 blok I kat skola dulu.. Org, Syae, Mai, Diba...

Meja pertama, budak2 pmpuan...

Meja kedua, budak2 lelaki...

Meja ketiga, budak2 pmpuan, meja org..

Cupcakes comey lagi sedap..

Gmbar bramai2 yg diambil oleh abang meja sebelah.. gegar gmbar ni..

Atas escalator pun smpat bergmbar.. time ni kitorg cari tmpat lepak2 lpas berbuka puasa...


Malam tu org pun pulang semula ke shah alam.. Nasib baik Aus ada jadi bodyguard kitorg mlm tu.. Tapi agak lmbat jugak la smpai sbab tiba2 je hujan turun lebat sangat kat kl tu dan kitorg sesat lagi cari jalan pulang.. Alhamdulillah akhirnya selamat juga smpai.. Semalam xdapat terawih jemaah, so terpksa la buat terawih sndiri malam tu... Lpas hadir majlis mlm tu, org look forward plak utk majlis buka puasa ex terendak batch kitorg next year.. Time kasih kepada ann, s.i dan wark sbab organize bnda ni.. =)

sekian. wassalam~

p/s : Gmbar2 ni org xltak size asal krn beberapa sbab. Kalo ada ex trendak nk gmbar2 ni ke, nnt ym org ye.. org ada lg gmbar2 lain =)

12 comments:

deeb said...

wawa.. huhu.. rajinnye upload pic.. rindu sgt nk jmpe korg lagi.. taun dpn xtau la dpt join ke x sbb da abes blaja plak.. wa, nk tao, purse dib ilang.. xtau la tercampak mane smalam.. sedih..

nadzwareina said...

Ya Allah deeb, purse mana yg ilang ni?? yg besar tu ke yg putih kecik tu?

mybe ade trcicir kat tmpat2 kita pegi smlm tu.. dhla bnyk plak tmpat kita pergi smalam..huhu. sabar je ye deeb..kalo ada yg baik jumpa purse deeb tu msti deeb akan dpt balik nnt.. dont worry..

sya[E] said...

haa??ko bia benar deeb??
cane la leyh ilg??
myb tercicir la 2 kt tmpt2 yg kt g..
kan 'byk' tmpt yg kt g..
doala ye byk2 spy purse ko 2 jmpe lik..

wawa..chomey r pic kt berempat..ahahaha..ntah bl la dpt jmp korg g..rndu nye..

nadzwareina said...

syae, nnt bile2 kite buat gathering sndiri budak2 blok I, this time make sure sume ade... time ayeen dh balik msia, tya, nana, mary, raihan, piqa, sham, sume tu kena ade... hehe

shiqin ghazali said...

aku pn nk ikut jgk~~

aku pn blok I.. uhu..

deeb : cmne la leh hlg.. dh wat repot? sbar yer

nadzwareina said...

haahla shiqin, lupe plak.. sbab shiqin duk tingkat bwh org pun ingat2 lupe. syara pun kan?

jom, gather ramai2 lg pasni~

wardah jamil said...

thanks sebab datang...huhu..

nadzwareina said...

thnx gak wak sbab pilih tmpat mkn yg best~ =)

oshie||aus mahmud said...

aku nk join juge buley x?
hikhik..

ps: ko ilang kat ane?purse ko yg ane stu?bile ko sdar?ko de ltak atas meje ke?pe de dlm tu?

nadzwareina said...

jom2. ssh sgt xyah ikut blok ler.. gathering je sesuka hati, kan senang..

bnyknya soalan pasal purse deeb. tnya trus kat deeb la gitu.. hihi

shiqin ghazali said...

ntah aus ni... btubi2 soklan.. hik3x.. ptutnye ko sbg asstant deeb ritu, sbb duk sblh deeb, kna jge brg2 die jgk.. tp ape yg ko wat? heee~

aten said...

huk2..
nk ikot gak..even tak kenal ramai..
sob3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...