CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 August 2011

Giveaway Edy: Still Beauty

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..


Untuk GA ni, actuallynya org dah kena tag dengan member org, syae masa hari khamis lepas. tapi hari ahad ni baru berpeluang nak buat. Mintak maaf ye syae.. Hari jumaat tu patutnya aku buat tapi sebab aku mengalami kesedihan melampau haritu, aku buat post pasal kisah aku dulu. Hari sabtu pulak, aku buzy satu hari kat dapur (betul ni, dari pagi sampai malam huhu) sebab rumah aku ada buat majlis buka puasa ramai2 untuk sanak saudara. Nasib baik time tutup 11.59 malam ni, hehe.

Kat bawah ni banner untuk join GA ni. Hadiah dia comey. Kalau nak join klik kat link ni eh. Org duk try link kat banner tak jadi le pulak.


Syarat nak join giveaway ni pun senang je tau. Syarat dia kena buat tajuk sama macam tajuk post org ni, then letak banner kat atas ni. Pastu letak 2 link blog seperti kat bawah ni & follow sekali ye :)

http://danielzaidi.blogspot.com/
http://edyzaiditravel.blogspot.com/

Lepas dah follow, kena tag sorg blogger lain. Walaupun org rasa macam dah lambat, tapi org tag jugakla ye. Insan bertuah tersebut ialah asnizaziz. Beliau ni selalu komen kat org punya blog. Terima kasih banyak2 ye hehe *sempat lagi ucap thanx kat sini hehe*

Last sekali, tinggalkan link dekat pihak penganjur, bagi diorang tau. Dan tarikh tutup adalah harini, jam 11.59pm. Sempat lagi kalau nak join hehe.


Ok, sekian untuk kali ini. Jumpa dalam post akan datang ye. Assalamualaikum wbt :)

3 comments:

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

asnizaziz said...

wah..terharunya kite..tenkiuu awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...