CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 March 2010

Tag from Aten..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..

Pertama sekali, penulis minta maaf sangat2 sebab lama sangat xupdate blog. Penat dari karnival BRAIN macam tak abis ilang lagi, so macam malas nak update. Kalau sekadar update letak 2,3 ayat je pastu cakap tak ada motif update, baik tak payah update kan kalau gitu? hahaha.. Kalau tengok kat box kuning kanan page tu, ada suara yang meminta org update kan? Em, memandangkan penulis malas nak letak pasal BRAIN, takut nnt panjang sangat and tibe2 pulak penulis lihat nama penulis di tag kat blog member yang bernama aten ni, so org buat je la ye.. =)

1.List sbrape byk nickname yg org laen(x kesah spe2 pown)bgi dkt korang

Wawa (member2), Wani (family), Along (ibu & adik), Raden (kawan2 sekolah rendah), Awa (amir je kut), Wa (ramai kalau dorg malas nk panggil panjang2), nadzwareina (nama samaran di dunia maya)

2.Listkn nme org yg korang suke/syg.

Ba, ibu, ana, aja, ami, redha, sume ahli keluarga, sume member2 yang tak terkira ramainya dan seorang lelaki rahsia di luar sana..

3.Ape tarikh yg perlu korang igt spnjng korang id0p?

Em, most besday family ngan member2... Juga certain tarikh2 penting dalam hidup yang penulis saja yang tau dan sangat bermakna buat diri penulis..

4. 3 tmpat yg korang nk sgt pegi

Tanah suci Makkah, Korea Selatan & Paris..

5. Listkn sume hobi korang

Main internet, baca novel, dengar lagu, tidur, berangan..

6. Listkn impian korang

Menjadi seorang muslimah berjaya dan seimbang dunia dan akhirat.. Mendapat pekerjaan dan jodoh yang baik, anak2 yang soleh dan solehah, serta kebahagiaan yang boleh kekal sampai bila2...

7. Listkn org korang nk tag

sape2 yang ade blog dan dah baca sila la buat ye... Ini amanah, hehe.. (except aten yg dah tag penulis =p)

Ok, done~ sampai disini saja coretan penulis pada hari ini. Moga bertemu di lain waktu..
Wassalam..

7 comments:

deeb said...

wawa x aci. dib dah terbaca! huhuhu..
eh nk bgtau dib ade tag wawa..luang2kan mase y..hehe..ini amanah--->pulang ayat wawa blk

syu said...

sy la suara yg mnta updatekn tu hehe bgus wawa...i wonder seorg laki rhsia di luar sn tu spe..bukn nk story telling hehe

nadzwareina said...

deeb : hehe pelagi deeb, sila buat tag ni ek.. tag deeb sure org buat nnt..janji..

p/s : deeb tag org as 'wawa budak sopan' tak boleh blah, hahaha


syu : haha, sory la syu... mira yg sweet talker berusaha bermati2an try korek dr aku pun xdpt apatah lg ko..hehe..

em, aku rasa lama2 nnt ko taula kut..=p

raNt|ng pUtEh said...

ohoo..ak pn da trbc..bis la..
kne wut gk ke??ahah

~BeInIsNeIn~ said...

aiyooo.. terbace jugak... later today sye jawab.. :)

nadzwareina said...

syae : jawab2 amanah tu..hehe
affan : ha, sile la jawab gak..

~BeInIsNeIn~ said...

done... eyh? ade tag lagi? nk jawab jugak la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...