CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 March 2010

FIVE is better than FOUR~

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum wbt..

Tajuk di atas sila abaikan. Nampaknya penulis perlu menjawab satu tag lagi. Tiba2 penulis rasa femes pulak. Asyik kene tag je, haha. Kali ini oleh member penulis yang bernama deeb. Deeb mengtag penulis as 'wawa gadis sopan' lantas membuat penulis ketawa sorang diri di tengah2 malam. Okeh2 tanpa membuang masa jom layan tag yang penulis buat ni walaupun isinya tak le berapa best..hehe



copy award nih macam dapat grammy award
- bagitahu siapa and link blog orang yang bagi award nih
- tajuk post korang mesti ada perkataan 'FIVE' cam high FIVE, or 'FIVE je ker ??

1. Five name that people called you

  • wawa
  • wani
  • wa
  • awa
  • raden (tiba2 sesat pulak yang ni)
2. Five important dates in your life
  • 2 Januari
  • 17 November
  • 26 Oktober
  • 10 Ogos
  • 13 Oktober
3. Five things you done yesterday
  • bincang research proposal ngan ex-bos
  • tidur dalam kelas time lecture mr Tommy
  • presentation pasal subjek pharm care
  • menjawab kembali komen2 di status facebook yg agak kontroversi, hehe
  • mandi, solat, makan, tido (lebih2 pulak)

4. Five ways to be happy
  • call ibu kat rumah, sembang dekat 1 jam lebih
  • lepak dengan carmate kat kedai makan sambil gosip2
  • baca blog2 yang post2 dia kelakar + mengarut
  • dengar lagu2 korea feveret kat laptop
  • fikir positif, or erti kata lain berangan je yang best2 walaupun xmasuk akal, hehe
5. Five favourite movies
  • harry potter and the goblet of fire
  • titanic
  • movie2 p.ramlee
  • sherlock holmes
  • ju-on 1,2,3, hahaha
6. Five favourite hobbies
  • main internet, terutama facebook
  • baca novel
  • dengar lagu kat laptop@mp4
  • tidur
  • makan
7. Five favorite peoples
  • Rasulullah SAW
  • ibu ba
  • adik beradik
  • member2
  • bakal suami? haha
8. Five favourite places for vacation
  • pulau jeju, korea
  • alexandria, mesir
  • london, uk
  • mana2 tempat yang ada themepark
  • mana2 tempat ada air laut
9. Five reasons your answer the survey
  • amanah bak kata deeb, hehe
  • nak rileks pas abis buat research proposal
  • saja sebab lama xupdate blog
  • saje nak share ngan insan2 di luar sana
  • saja mengada konon2 ada orang kisah nak hamek tau?? (tiru ayat deeb skit, haha)
10. Five persons to tag
  • sape2 yang pening duk pikir ape la nak update...
  • sape2 yang rajin tengah takde keje
  • sape2 yang saje nak share pasal diri sendiri ngan orang lain
  • sape2 yang gile buat tag
  • sape2 yang ...... (speechless)
sekian.. Wassalam..

2 comments:

jidrunner said...

amboi pantas update..

~BeInIsNeIn~ said...

dah jawab... sile saje ke wp sye~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...