CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 January 2010

Sekadar Update Tanpa Isi Penting...

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum wbt...

Skrg ni jarang2 betul penulis update blog kan? Masa bru2 buat blog dulu, hari2 rajin je nk update. Em, disebabkan keadaan internet yg mgizinkan penulis update pada pagi2 ni, beserta insomnia penulis menyerang lagi, maka penulis pun mengambil ksempatan ini utk mmbuang sawang2 yang dah lama ada kat blog ni, hehe...

Prkmbangan terbaru? Em, penulis dah slamat ke hospital kajang utk 2 hari utk praktikal hospital pharmacy.. so far sume ok, just penat sbab hosp jauh sgt.. 1 jam 30min dari puncak alam (tp xpe sdap je tdo dlm bas tu).. Research proposal pun, intro punya draft dah siap dan dh diantar minggu lepas, pkul10 nanti nk jumpa puan nadia utk bincang isi2 research seterusnya, dan macam biasa, slide2 presentation beserta karnival BRAIN yg bakal menjelang, kerja2 tu yg penulis setelkan skrg.. Jadi hidup penulis dah tak selapang sem2 lepas...

Baru2 ni,ada satu perubahan besar yg penulis sedar berlaku dalam diri penulis. Perubahan emosi. Baru2 ni perasaan penulis menjadi sangat sensitif. Apa yg org lain ckp lepas skit, penulis senang sangat terusik. Bila ada org buat silap sikit, marah dalam hati ni meluap2. Pernah sekali tu penulis dengar satu lagu melayu ni, sedih sangat lirik dia, sampaikan penulis menangis dengar lagu tu. Agak kronik kan? Tapi penulis tak akan tunjuk terang2 apa penulis rasa tu pada org lain, cuma simpan sendiri2 je. Mungkin sebab ini la penulis rasa 'sakit'. Sebab perubahan emosi ni juga ada kawan2 yg perasan penulis skrg dah jadi blur, diam, asyik termenung... Jadi kalau ada kawan2 penulis yg terlihat keadaan penulis seperti di atas, faham2 sendiri ye. Terima kasih...

Sekian sahaja update kali ini. Tak tau la update seterusnya bila. Esok? Lusa? Minggu ni? Minggu depan? Bulan depan? kita tengok la nanti camne. Terima kasih ye sebab sudi baca celoteh penulis yang xde input2 berfaedah ni...

Wassalam..

3 comments:

jidrunner said...

salam...
same la...
agak berduka lara la skang..hehe

nadzwareina said...

em, nmpak gayanya makin nk grad makin bnyk la bnda yg kita kna buat... Otak pun jadi xberapa nk stabil..

sabar je bnyk2 kan..

~BeInIsNeIn~ said...

huhuhu.. emosi x stabil?? sye pernah kne nasihat... cek balik ape yg kite buat seharian.. quran usik lagi ke x? sedekah buat ke x? mulut kite bercakap mende yg ptt atau mende yg x patut? etc2~ heeee... rilek wani.. i know u can~!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...